Tuneluri si structuri acoperite cu prelata

In calitate de dealer al DUE A S.r.l , oferim fermelor din zootehnie si agricultură sisteme complete “la cheie”; echipamente, tehnologii şi structuri inovative, funcţionale şi durabile, care, la rândul lor, garantează un sprijin semnificativ pentru munca dumneavoastra importantă şi dificilă şi oferă ulterior beneficii suplimentare de natură economică.
Proiectam şi realizeazăm structuri la comandă din fier galvanizat, grajduri, hambare, depozite, etc ..., ţinând cont de nevoile fiecărui client in parte.
În plus, producem şi montam echipamentele folosite in interiorul grajdurilor, în funcţie de specificul fiecarei companii, fie că este vorba de construcţii noi, de modernizări sau renovări.
Compania produce şi montează instalaţii de ventilaţie şi răcire de ultima generaţie, de dimensiuni conforme cu structura grajdiului, evitându-se astfel scăderi bruşte ale producţiei şi alte probleme specifice, frecvente în sezonul cald.
O atenţie deosebită acordăm producerii tunelului, structură de tracţiune, amovibila, ieftin şi rapid de instalat, dar, în acelaşi timp robust şi durabil folosit atat in agricultura cat si in industrie pentru depozitare.

Va punem la dispozitie o gama variata de tuneluri si structuri acoperite cu prelataTUNEL ARC

Vezi detalii

TUNEL BIO

Vezi detalii


TUNEL OVILE

Vezi detalii

TUNEL VERTICAL

Vezi detalii
Call Now ButtonSuna acum