Tunel vertical

Tunel de sine statator cu acoperis sub forma de arc cu coloane VERTICALE a carui suporti de sustinere trebuie sa fie bine ancorati in pamant. Sarcină de zăpadă 130 kg / mp - Viteza vantului: 90 km / h
A fost proiectat si construit pentru a rezista la:
  • Uzura de frecare datorita vantului, cu armare sudata la cald in partile de contact dintre folie si tamplarie.
  • Uzura datorita agentilor atmosferici naturali (raze ultraviolete) si a celor poluanti, foarte agresivi (smog, acizi) prezenti in zonele industriale sau cu mult trafic.
Se compune din:
  • Structura din profiluri de otel galvanizat sudate la cald intre ele si cu capetele arcurilor legate si fixate.
  • Materialul de acoperire realizat din foaie de poliester cu textura de inalta rezistenta, acoperit in PVC pe ambele parti. Greutatea totală a foii de acoperire cca 700 gr / mp.
Ignifug “Clasa 2”, in contact cu flacara carbonizeaza fara a o propaga si nu lasa particule incandescente (nu arde); se stinge singura in momentul in care nu mai exista flacara. Se poate utiliza cu temperaturi de la -30° la +70°. Rezistenta la tractiune de 280 DaN/5. Rezistenta la ruptura de 32 DaN.
Culoarea foi de acoperire la alegere pe mostrele noastre din catalog (verde sau gri) sau la cerere. Este recomandat ca structura sa fie folosita exclusiv in agricultura ca depozit sau hala pentru diferite matariale si nu trebuie folosit ca structura civila ca resedinta pentru persoane.


TUNEL VERTICAL DUBLU ARC

Vezi detalii

TUNEL VERTICAL TRIPLU ARC

Vezi detalii

 

TUNEL VERTICAL IN DOUA APE

Vezi detalii
 
Call Now ButtonSuna acum